tévéműsorzöldcsatornaeco

Magunkról

2015. 10. 14., 14:05 | OzoneTV

Magyarország legnézettebb közösségi besorolású „zöld" televíziós csatornája, ahol keressük a válaszokat arra, hogyan alkalmazkodhatunk az egyre jobban fogyó forrásainkhoz, életterünkhöz, miközben kutatjuk a lehetőségeket, miképpen védhetjük meg mindannyiunk életterét, a bolygót. Az ember olyan önző módon használta ki a Földet, hogy itt az ideje törlesztenie. Bízunk az egyénben, hiszünk abban, hogy a környezetvédő szervezetek munkája és harcai nem hiábavalók. Mindenki tehet valamit, akár otthon a hulladék szelektálásával, az esővíz hasznosításával, vagy csak az is elég, ha vászontáskával járunk bevásárolni, a felesleges nejlon zacskók helyett. Minden apró, átgondolt mozzanatunk segíthet a Földnek, hogy túlélje az elmúlt évtizedek kizsákmányolásait. Nem vagyunk sem hurráoptimisták, sem lemondó pesszimisták.


Nem csak a Földet romboló problémákkal foglalkozunk, hanem bemutatjuk a világ szépségeit, igyekszünk ráébreszteni arra, hogy egyéni felelősségünk is van mindennek a megóvásában.
Saját gyártású tartalmaival a csatorna elkötelezte magát a „zöld törekvések" mellett. Fontos számunkra a Föld értékeinek megóvása, a bolygónk csodálatos tájainak bemutatása, és a nézők „zöld" szemléletre nevelése. A csatorna igyekszik bemutatni Magyarország, és a világ más tájainak szépségeit, kulturális értékeit.


Az OzoneTv országosan elérhető a műsorterjesztő szolgáltatók kínálatában.

Írj nekünk a info@ozonenetwork.hu címre és keress minket a Facebookon!

Az OzoneTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.