környezetvédelemkörnyezettudatosságOzone Zöld-díj

Díjazzuk a legjobb ötleteket! - Ozone Zöld Díj 2012

2012. 09. 19., 16:01 | OzoneNetwork
Van olyan környezetbarát megoldásod, amelyet szívesen megosztanál az OzoneNetwork nézőivel? Idén is kiosztjuk az Ozone Zöld Díjat, de most még több katagóriában!

Írásos és képes tippeket szeretnénk kapni például arról, hogyan lehet újrahasznosítani a hulladékot, vegyszer nélkül gazdálkodni a kiskertben, barkácsolni valamilyen rezsicsökkentő berendezést stb. A kreativitás és a környezettudatosság ötvözésére vagyunk kíváncsiak - és nézőink is.

Az Ozone Zöld Díjra idén nem csak vállaltok pályázhatnak, hanem iskolák, családok, baráti társaságok és egyéni indulók is. Ha van egy ütős ötletetek, akkor ne habozzatok, küldjétek a pályázati anyagotokat ide: ozonezolddij@origo.hu. A nevezés ingyenes, a pályázatok beküldési határideje október 19.

Forrás: [origo]

Az ötletekből folyamatosan válogatást közöl a 365 környezettudatos ötlet, az [origo] környezetvédelem rovatának blogja is. A pályázatokat az Ozone zöld díj zsűrije bírálja el, amelyet a gödöllői Szent István Egyetem klímatanácsának tagjai alkotnak. Eredményhirdetés: október 22.

A díjra idén is pályázhatnak olyan kis-, közép- és nagyvállalatok, amelyek konkrét környezettudatos fejlesztést valósítottak vagy valósítanak meg. Fontos, hogy az illető cég törekedjen a minél kisebb ökológiai lábnyomra, és az is, hogy cégpolitikájában kiemelten fontos legyen a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés. Reklámügynökségek olyan környezettudatossági projektekkel pályázhatnak, amelyek példaértékűek a lakosság és a vállalatok számára. A vállalatok és ügynökségek külön kategóriában indulnak, az ő pályázataikat november 1-ig várjuk.

 

OLVASD EL A PÁLYÁZAT RÉSZLEZEIT!

ISMERKEDJ MEG TAVALYI GYŐZTESEINKKEL!

NÉZD MEG, KI NYERT 2010-BEN

AZ EGYENLÍTŐBEN IS SZENTELTÜNK EGY ADÁST A DÍJNAK

Az OzoneTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.