Ozone NetworkOzone Zöld-díj

Ozone Zöld-díj 2013 nyertesei

2013. 11. 25., 13:57 | OzoneNetwork
Az OzoneNetwork, Magyarország vezető közösségi tévéje 2013-ban is díjazta a környezettudatos megoldásokat, projekteket és ötleteket. November 20.-án a Magyar Fenntarthatósági Csúcson került megrendezésre a 4. Ozone Zöld-Díj díjátadó ünnepség. Összesen 52 nevezés érkezett a 2013-as pályázati felhívásra, ahol a cégek most rekord számban képviseltették magukat.

Nagyvállalati kategóriában idén a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt., KKV kategóriában a KOPINT-DATORG INFORMATIKAI ÉS VAGYONKEZELŐ Kft., civil szervezet kategóriában a Nepomuki Szent János Lovagrend Egyesület, a civilek közül pedig Czibere Zsolt vihette haza a díjat.
 
Idén először került sor a sajtó díj kiosztására, melynek az atlatszo.hu munkatársai örülhettek.
 
A győzteseket idén is Prof. Dr. Tóth László elnök és Dr. Fogarassy Csaba főtitkár a Gödöllői Szent István Egyetem Klímatanácsának tagjai választották ki.

Az újságírói díjat, melyet Sáling Gergő az origo.hu főszerkesztője ítélt oda, Pálmai L. Ákos az Origo Televíziós és Webvideó Üzletág vezető-producere adta át.
 
A Szent István Egyetem Klímatanácsának különdíját vehette át a Réthy Fashion Kft., a Folprint Zöldnyomda Kft., a DELAP Kft. és a DEHÖK Hallgatói Környezetvédelmi Bizottság.
 
Az OzoneNetwork tévé az Origo Media Group tagja. Országosan már több mint 1.9 millió háztartásban elérhető.

Fotók:

Forrás: Origo

Forrás: Origo

Forrás: Origo

Videó:

 

Az OzoneTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.