Gyetván CsabaOzone Network

Érték-díjat kapott Gyetván Csaba

2014. 02. 03., 16:12 | OzoneNetwork
Az OzoneNetwork tévé HOGYAN KÉSZÜL? MEGMUTATJUK! című műsorának házigazdája, Gyetván Csaba Érték-díjat kapott a Story Magazin díjkiosztó gáláján. Az elismerés kapcsán Gyetván Csabát a díjról és a műsoráról kérdeztük.

Mit jelent számodra ez a díj?
Aki tévéműsort készít, annak fontos a visszajelzés, hiszen nem azért készülnek a műsorok, hogy minden hatás nélkül kimenjenek a nagyvilágba. Nagyon fontosak a nézői visszajelzések, de ugyanígy a szakmai visszajelzések is. Hisz mást lát egy formátumban egy műsorvezető, egy laikus néző és mást az, aki ezen a területen tevékenykedik. Ez most egy olyan visszajelzés volt, aminél jelentősebb, rangosabb kevés van. Lehetne szépeket és okosakat mondani, de ez a díj önmagáért beszél. Érték- díj a neve és a Halász Judit, Szinetár Miklós, Huszti Péter és Presser Gábor összetételű kuratórium ítélte oda, ez így együtt mindennél beszédesebb.

Számítottál rá, hogy ilyen sikeres lesz a Hogyan készül? Megmutatjuk! c. műsor?
Másfél éven vagyunk túl, és álmomban sem gondoltam volna hogy ilyen sikere lesz. De végülis, ha belegondolok lehet, hogy csak elrontani lehetett volna, hisz a bennünket körülvevő világ érdekes, nekünk csak annyi a feladatunk, hogy ezt az érdekes világot mindennapi használati eszközeinket egy más megvilágításba helyezzük. Az én szerepem pedig műsorvezetőként annyi, hogy megnyissam, mesélésre késztessem azokat, akik ezen dolgok előállításában részt vesznek.

A Hogyan készül? Megmutatjuk! c. műsor szombatonként 15:00-kor kerül képernyőre az OzoneNetwork tévé műsorán! A csatorna már több mint 1,8 millió háztartásban nézhető.

Forrás: Origo

Az OzoneTV kiadója a New Wave Media Group Kft. © Minden jog fenntartva.